Nuværende Tilgængelige Ydelser

Vi leverer Covid-19 test ydelser som vores fuldtids beskæftigelse, og sørger for at dine testresultater er tilgængelige til den aftalte tid.

Covid-19 Test Faciliteter

I professionelle omgivelser tilbyder vi Covid-19 tests til private. Vi udfører både PCR test og Antigen test. Besøg vores hjemmeside for at booke en tid. Vores mål er at være tilgængelig for samfundets behov, hvorfor vi hele tiden arbejder på at gøre vores ydelser så relevante som muligt. Derfor arbejder vi konstant på at gennemtænke geografiske tiltag, generelle arbejdsprocesser, udvidelse og fin-tuning af vores ydelser, samt sørge for at holde et konstant højt service-niveau for vores kunder.

Covid-19 tests til virksomheder

Som udkørende virksomhed tilbyder vi Covid-19 tests til virksomheder. Vi udfører både PCR test og Antigen test. Vores mål er at være tilgængelig for samfundets behov, hvorfor vi hele tiden arbejder på at gøre vores ydelser så relevante som muligt. Hvis din virksomhed har et behov for at sikre dine ansattes ve og vel, og derigennem at vedligeholde en arbejdsdygtig stab, så tag kontakt til os for at gennemgå rammerne for en sådan aftale. Det kan både laves som en enkelt-test bookning, eller som en løbende tilbagevendende aftale. Skriv til os på info@healthcover.dk for yderligere oplysninger.

I en usikker og utryg tid med Corona pandemi, så gør dig selv og dine omgivelser en tjeneste.

Verden gennemgår i øjeblikket en transformation, i kølvandet på den dødelige Covid-19 virus. Selvom mange mennesker efterhånden har tilpasset sig til at leve på denne nye måde, så er mange af os stadig udsat for smittefare, på trods af at man tager sine forholdsregler. Selvom der nu er ved at blive rullet et vaccinationsprogram ud på landsplan - og verdensplan, så ved vi endnu ikke hvilken immunitet denne vaccine giver, hvilke bivirkninger det evt. fører med sig, eller hvordan de nuværende restriktioner udvikler sig. Og hvad med alle de nye mutationer der nu stikker hovedet frem? Hvordan styrer vi denne udvikling? Det er en usikker verden vi lever i, så derfor gælder det om at vi alle passer bedst muligt på os selv - og vores omgivelser. Hvis du har nedenstående symptomer;

  • Vejrtrækningsbesvær og åndenød
  • Ondt i halsen
  • Feber
  • Tør hoste
  • Træthed

rådes du til at søge øjeblikkelig lægelig hjælp. Book din Covid-19 test direkte hos os, og du vil modtage en professionel service, der garanterer din tryghed. Vi tilbyder de rette omgivelser for din behandling, og via vores godkendte laboratorie/uddannede personale, vil du få et rettidigt svar på din Covid-19 test. Ud fra resultatet, vil vi kunne give dig den videre vejledning.

Vi har åbent alle ugens 7 dage, og står klar til at modtage dig. Vi tror på at en rettidig reaktion på de førnævnte symptomer, i sidste ende, kan være med til at redde liv. Ikke kun dit eget, men også dem du kommer i kontakt med. Book tid til din Covid-19 test her på vores hjemmeside.

english danish